Novi Vinodolski - Povile
KUĆA A
KUĆA B
KUĆA C
KUĆA D
 
OPIS GRAĐEVINE
UVJETI KUPNJE
FOTOGALERIJA
 
Verzija za ispis 

Konstrukcija građevina je kombinacija armiranobetonskih stropnih ploča i zidova od opeke debljine 25 cm sa vanjskom toplinskom izolacijom debljine 5 cm sa završnom fasadnom obradom obojene pastelnim bojama, ukupne debljine 30 cm. Unutarnji zidovi su od opeke debljine 25 cm, a pregradni od opeke 8 i 12 cm.
Krovna konstrukcija predviđena je iz kosih armiranobetonskih ploča sa pokrovom od kvalitetnog crijepa.

Zidovi će se iznutra ožbukati i obojiti disperzionim bojama. Zidovi sanitarnih prostora opločiti će se keramičkim pločicama. Visina oblaganja u kupaonicama do 250 cm od poda, u kuhinjama od +70 do +140 od poda, kod kuhinjske nape do +160 cm.

Podovi se izvode kao plivajući podovi, za zaštitu od topotne buke. Podne obloge su uglavnom keramičke pločice standardnih dimenzija odnosno po dogovoru alternativni pod po izboru kupaca.

Stolarija je od PVC profila standardnih dimenzija i kvalitete, a zaštita od sunca predviđa se vanjskim aluminijskim griljama. Ostakljenje je izo staklom.

Stanovi su opremljeni rezervnim dimnjakom SCHIEDEL tip UNI plus 20.

Instalavije vodovoda i kanalizacije, elektrike i telefona, će se priključiti na javnu mrežu istih, osim kanalizacije koja se priključuje na bio jamu do izgradnje javne mreže. Priprema tople vode vršit će se električnim bojlerima. Za hlađenje (i eventualno zagrijavanje) stambenih prostorija predviđene su klima jedinice u svakoj stambenoj jedinici.
Svaki od stanova (apartmana) ima svoje mjerilo za struju i vodu .

Vrtovi će biti uređeni, ograđeni kamenim zidićima, djelomično nasuti zemljom.  
 
naslovnica    |    o nama    |     djelatnosti    |    projekti    |    kontakti
Copyright © VDprojekt, 2010.