VD PROJEKT društvo s ograničenom odgovornošću za građevinarstvo i usluge osnovano je 11. srpnja 2008. godine skraćeno VD PROJEKT d.o.o.

Osnovne djelatnosti društva su projektiranje, nadzor, konzalting, inženjering i zastupanje firmi u području realizacije građevinskih projekata visokogradnje i niskogradnje.

Tvrtka je osposobljenja za realizaciju najzahtjevnijih projekata od kupnje zemljišta za izgradnju, planiranje izgradnje na osnovu urbanističkih planova, izrada studija isplativosti izgradnje, savjetovanje Investitora, provođenje istražnih radova, geodetske izmjere, izrada geodetskih podloga, ishođenja svih potrebnih suglasnosti za građenje, izrada idejnih, glavnih i izvedbenig projekta, ishođenja dozvola za građenje, odabir najoptimalnijih riješenja, ugovaranje izvođenje radova, izrada planova građenja i praćenje tijekom građenja, nadzor građevinskih, obrtničkih i instalaterskih radova, organizacija sa koordinacijom izgradnje, provođenje primopredaje i okončanog obračuna izvedenih radova, etažiranje građevina, ishođenje uporabne dozvole, upis građevina u katastar i gruntovnicu.

Uz osnovnu djelatnost firma se bavi realizacijom vlastitih projekata izgradnje stanova i apartmana za tržište.

 


 
naslovnica    |    o nama    |     djelatnosti    |    projekti    |    kontakti
Copyright © VDprojekt, 2010.